Доктор Євген Комаровський – відомий в Україні педіатр вищої категорії.

Нещодавно, у вівторок, 20 липня 2022 року, він дав інтерв'ю відомому журналісту Славі Дьоміну. Хоча в ролику вони обговорили героїчний захист Харкова, чи є можливість захопити це місто, вступ України до Євросоюзу та багато іншого. Однак Слава Дьомін у Instagram виділив кумедну аналогію від доктора Комаровського, щоб пояснити суть віспи мавп.

Дьомін та Комаровський, скріншот з відео
Дьомін та Комаровський, скріншот з відео

— А ось віспа мавп, вона буде в майбутньому на тому ж рівні, як був коронавірус?

- Ні це не можливо. Вона поширюється зовсім інакше. Вона часто виявляється тим, що у вас на п*сюні схопився прищ. Розумієте, один. І ймовірність того, що ви, Славо, зі своїм єдиним прищем на п*сюні підете завтра до лікаря – не дуже велика.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

— Євгене Олеговичу, я просив вас не розповідати про це в ефірі, навіщо ви це робите.

"Боже, мені вже так шкода нашого будь-якого лікаря Комаровського, всі журналісти, блогери ставлять ті самі питання, які вже просто бісять", "Комаровський сам як мавпа, але всі думають, що він лікар", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, доктор Комаровський заявив, що коронавірус ще "літає" у повітрі, війна не зупинила пандемію: "Йде підйом захворюваності"

Як повідомляв "Знай.uа", Слава Дьомін зворушив українців, показавши зустріч воїна ВСУ з коханою: "Нехай усі..."

Знай.ua писав, що критикує Зеленського доктор Комаровський висловився росіянам про Президента: "Пересуває фішки на карті"