Відома співачка Джамала продовжує гастролювати у всьому світі, виступаючи на благодійних концертах з метою заробити кошти на допомогу українцям, які постраждали від війни. І в Європі, і в Туреччині, і в Грузії, і навіть у США.

Наразі жінка заговорила про те, що з нею сталося вперше за минулі п'ять місяців з початку військового вторгнення рашистів.

Джамала, instagram.com/jamalajaaa
Джамала, instagram.com/jamalajaaa

Вона виділила ще клавішника, назвавши згодом усю компанію "вогнем", як і програму концерту. Джамала навіть заспіває литовською мовою. Знімок можна віднести до тих, до яких молодь одразу ж вигадає асоціацію. Джамала стоїть, а довкола неї п'ять молодих хлопців.

Мем, скріншот: Youtube
Мем, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Чудові талановиті хлопці", "Без коментарів", "Дівчина ти супер, справжній патріот", "Готуйтеся Джамалочко, готуйтеся любонько", "Ой, пам'ятаю Гоголь Фест у Маріуполі! Це було незабутнє! Натхнення та натхнення Вам", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Джамала в Іспанії зненацька отримала новий ковток надії на перемогу: "Коли виходиш на сцену і бачиш..."

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських чи Джамала: у Мережі порівняли патріотичні вбрання зірок

Знай.uа писав, Джамала зізналася в безсиллі - цю втрату неможливо пережити: "За що? Чому?"