Українська співачка Наталія Могилевська продовжує говорити про війну у всіх площинах, включаючи і психологічну, і виходячи з її умінь у шоу-бізнесі – через виступи.

Вона спробувала заспокоїти громадян, які відчувають зараз стресовий стан – це цілком нормальне явище.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

"Зараз під час війни дуже багато хто переживає страшний і жахливий стрес", - розповідає співачка.

Під час війни стрес цілком адекватно сприйняттю реальності. Найважливішим у такій ситуації є не панікувати, не депресувати, а знати, як боротися з цим і жити далі. Як зазначає українська співачка, консультації дають прості та зрозумілі правила, як справлятися з такою стресовою ситуацією.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тим більше це стосується тих, хто втратив близьких під час війни.

Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram
Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram

"Наталочко ти серце і душа. Я впевнена, що всі ті люди відчули твою доброту і щиру допомогу", "Наталя, яка Ви розумниця, дивлюся і захоплююсь Вами", "Ви велика молодець, що кажете про це. Відразу відчувається, що ви добра і щира", - захоплено коментують посаду Наталії її передплатники.

Нагадаємо, Наталія Могилевська відірвалася на повну, пустилася в запальний танець із захисником, емоції зашкалюють: "Маруся раз"

Як повідомляв "Знай.uа", Наталія Могилевська з букетом квітів у тунелі метро торкнулася фанатів: "Тримаємося разом"

Знай.ua писав, Наталю Могилевську оточили захисники з ЗСУ, є до чого причепитися: "Усю війну одне й те саме"