Перша леді Олена Зеленська у Конгресі США попросила збільшити військову підтримку ЗСУ, щоб захиститись від агресора

Про це повідомляє видання ВВС.

Олена Зенеська. Фото: скрин відео
Олена Зенеська. Фото: скрин відео

У першої леді була досить складна та непроста місія. Розповісти та показати ті жахіття, які відбуваються в Україні та попросити більше зброї, щоб зупинити Росію. Для цього заходу було обрано вбрання українського бренду AMG класичних кольорів - чорного та білого.

Засновницею української торгівельної марки (бренду) є Альона Беттяр. Її творчість є реакцією "потворну моду". Дизайнерка намагається знайти індивідуальний підхід до жінки. У своїх роботах вона вдало поєднує жіночу індивідуальність та характер.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Варто зазначити незвичне поєднання чорного піджаку й білої подовженої та розшитої білими візерунками блузи. Її виріз та несподіване накладення на піджак підкреслили харизму та впевненість дружини президента.

Подія такого світового масштабу вперше відбулась у Конгресі США. Як зауважила Олена Зеленська, зазвичай перші леді опікуються соціальними питаннями, питаннями сім'ї, дітей, освіти. Вона теж на початку виступу вирішила розповісти та показати українських дітей та їх сім'ї.

Спершу, Олена Зеленська показала фото загиблої дівчинки Лізи від ракетного обстрілу Вінниці, яку вона знала особисто. Потім вона показала фото та відео жертв удару по Кременчуку та інших численних жертв російської агресії. Вона разом з президентом Володимиром Зеленським, звернулася до Конгресу не як президентське подружжя, а як діти і батьки своїх дітей, бо вони хочуть, щоб кожен батько і кожна мати могли сказати своїй дитині: "Засинай спокійно, більше не буде повітряних тривог, ракетних ударів". А потім запитала: "Хіба це завелике бажання?"

Олена Зеленська подякували США за підтримку та попросила збільшити військову допомогу ЗСУ та надати протиповітряну оборону, щоб захистити Україну.

Нагадаємо, Олена Зеленська впізнала загиблу Лізу з Вінниці, вони вже зустрічалися: "Плачу разом з її близькими."

До слова, Соломія Вітвицька похіхікала з Оленою Зеленською, наче з подружкою, ще й цікаві подробиці випитала: "Чудова робота".

Раніше ми писали, що Перша леді розкрила плани президента? Чи готовий Володимир Зеленський піти на другий термін після війни