Ксенія Мішина була головною героїнею першого сезону романтичного шоу "Холостячка". У фіналі дівчина відшила бізнесмена Олексія Тригубенка і обрала автора зартів та ведучого Олександра Еллерта.

У підсумку пара протрималась близько року зі своїми злетами і падіннями, але все ж вони розстались. І Єллерт, і Мішина відзначали, що це відбулось через ревнивий і складний характер самого Олександра.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: пресслужба "Нового каналу"
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: пресслужба "Нового каналу"

Чоловік в своїх інтерв'ю не заперечував свого кохання, яке залишилось до акторки, а от сама Мішина більш скромна в цьому питанні. Можливо, українці зможуть отримати відповідь після виходу чергового випуску шоу "Як ти?" з Григорієм Решетником.

Григорій Решетник з дітьми, скріншот з відео
Григорій Решетник з дітьми, скріншот з відео

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

23 липня о 9:30, в ефірі та на офіційному Youtube-каналі СТБ вийде дев’ятий випуск проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником. Цього разу відверто про особисте розповість акторка, перша Холостячка країни – Ксенія Мішина. Про спілкування з Олександром Еллертом, евакуацію з сином та появу батька Платона – у великому ексклюзивному інтерв’ю.

"Цієї суботи у мене в гостях дівчина, чиє кохання народжувалося на ваших очах. Талановита акторка, перша Холостячка України – Ксенія Мішина", – анонсує героїню ведучий.

Ксенія Мішина. Фото: скриншот Instagram
Ксенія Мішина. Фото: скриншот Instagram

Ксенія Мішина народилася у Севастополі. Пізніше переїхала до Києва, де і стала акторкою. Найбільшої популярності здобула завдяки ролі поміщиці Лідії Шефер у серіалі "Кріпосна". Після чого талановита дівчина перемогла у зірковому танцювальному проєкті. Згодом на очах у всієї країни Ксенія ризикнула спробувати знайти кохання у реаліті СТБ "Холостячка".

Ксенія сама виховує сина Платона. З його батьком розійшлася після численних скандалів.

Як рятувала себе та свого сину у перший день війни ексХолостячка Ксенія Мішина? На що пішов Еллерт, аби допомогти їй? А також – сенсаційне зізнання про появу батька Платона та хейт у соцмережах!

Нагадаємо, що Наталія Денисенко з "Кріпосної" вибовкала таємницю про стосунки Мішиної та Еллерта.

Раніше ми повідомляли, що колишню Еллерта Ксенію Мішину жорстко зрадила людина, якій вона довіряла.