Популярна українська реперка Alyona Alyona не тільки гарно співає, а й спілкується з шанувальниками в соціальних instagram та Tik Tok. Вона активно розвиває свої акаунти та ділиться шанувальниками подробицями особистого та творчого життя

Alyona Alyona. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona. Фото: скрін youtube

Як відомо, співачка зараз активно займається благодійною діяльністю, подорожує з концертами по Європі. Вона була у Німеччині, а зараз переїхала у Латвію, місто Рига. Та попри все, реперка сумує за рідним домом.

Співачка засумувала та уявила, як вона повернулася до дому та сторінці у Tik Tok. Співачка сумує за бабцями, які все знають та за туалетом у великій родині. Співачка показала відео, на якому вона сидить у туалеті та дивиться новини. А тут стукають у двері з криками "Альона". Реперка спитала, чи знайома шанувальникам така ситуація.

У коментарях підписники написали:

Популярні новини зараз
2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

"Велика, мама, тато , старша сестра, друга старша сестра,я, молодша сестра, брат, молодша сестра остання, 3 собаки,5 котів"

"зазвичай я якраз той хто волає за дверима"

"дуже схоже на мене коли сестра піде у туалет а треба чекати по 2 години 😕😕😕"

@alyona.alyona.official

Там така компанія 😂

♬ оригинальный звук - Альона Альона

@alyona.alyona.official

У вас велика сім'я? 😂😂😂

♬ оригинальный звук - Stas_Konovalov_

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Jerry Heil, Alyona Alyona та німецька співачка Ela заспівали втрьох українську обрядову пісню: "Кайф! Це так добре".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Кварталу 95" спародіював розмову дружини з чоловіком-окупантом, яка не може розібратися з награбованою в Україні побутовою технікою.

Крім того, наш портал повідомляв, Оля Полякова влаштувала "тур" деокупованими територіями, щоб показати світові правду: "Після приходу орків".