До Києва на Саміт прибули перші леді Латвії Андра Левіте та Литви Діана Науседене, та відомий британський журналіст Пірс Морган. На ньому виступив Володимир Зеленський. У своєму виступі він наголосив, що війна не зламала Україну і не зламає, не зупинила життя в нашій державі й не зупинить.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Олена Зеленська з’явилася на публіці в елегантному білому костюмі прямого крою від українського бренду COAT by Katya Silchenko (дизайнерка Катя Сільченко) та прикрасах від Guzema Fine Jewelry та GUNIA Project. Світлини зустрічі дружина президента опублікувала на офіційній сторінці в соціальній мережі instagram.

Варто зазначити, що Катю Сільченко більшість знають не як модельєра, а як відому танцівницю. Вона чемпіонка України, майстер спорту з бальних танців, а також фіналістка чемпіонату світу зі спортивних бальних танців у Великій Британії.

Але свого часу спортивну карєру Катерина проміняла на голку з ниткою. Тепер вона не шиє одяг, та змогла задовольнити інтереси жінок різних професій. Її одяг носить не лише Олена Зеленська, а й відома модель Майя Маск (мати Ілона Маска), Рита Ора, Аманда Стіл і вся українська сцена.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Секрет успіху дизайнерки - якісні матеріали, непідвладний мінливим трендам дизайн та свобода рухів.

На жаль, через повномасштабного вторгнення її виробництво було зруйноване, проте частину вже вдалось вже відновити. За словами дизайнерки, її команда зараз працює з різних куточків України та світу.

Нагадаємо, Олена Зеленська впізнала загиблу Лізу з Вінниці, вони вже зустрічалися: "Плачу разом з її близькими."

До слова, Соломія Вітвицька похіхікала з Оленою Зеленською, наче з подружкою, ще й цікаві подробиці випитала: "Чудова робота".

Раніше ми писали, що Перша леді розкрила плани президента? Чи готовий Володимир Зеленський піти на другий термін після війни