Польська красуня Каміла Смогулецька — талановитий боєць ММА, актриса та модель з мільйонами підписиків у TikTok. Вона стала справжньою зіркою завдяки своїй зовнішності.

Відповідні кадри Каміла Смогулецька продемонструвала у своєму акаунті в Instagram та ТікТок.

Каміла, відома під своїм сценічним псевдонімом Zusje, регулярно вражає шанувальників гарячими відеороликами, які демонструють її ідеальну фігуру.

Kamila Smogulecka: скрін посту з TikTok
Kamila Smogulecka: скрін посту з TikTok

В одному кліпі 26-річна дівчина з радістю демонструє свою практично голу попу, еротично піднімаючись із басейну, а в іншому вона притискається до стіни своєї ванної після того, як вийшла з гарячого душу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Kamila Smogulecka: скрін посту з TikTok
Kamila Smogulecka: скрін посту з TikTok

«Боже мій, ти шалено гаряча», — написала одна підписниця у відповідь на зухвалу фотографію. «Боже милостивий. Я не можу винести стільки краси», – прокоментував інший.

Зусьє жорстоко бореться, як і перед камерою, так і може похвалитися непереможеним рекордом ММА після чотирьох боїв за кар'єру, але вона більше, ніж просто приголомшлива спортсменка.

Вона займається акторською майстерністю, модельним бізнесом, а також створенням контенту для соціальних мереж та є великою знаменитістю у своїй рідній Польщі.

Нагадаємо, що Кортні Кардаш'ян стала копією своєї сестри Кендал Дженнер.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Емілі Ратаковськи без ліфчика показала гарячі танці.

Також портал "Знай" писав, що стало відомо, що сторінку Меган Маркл різко змінила у Вікіпедії.