Співак і актор Олексій Завгородній, більше відомий як Позитив з групи "Время и Стекло" звернувся до росіян та розповів як українці ставляться до "руського міра"

Позитив, instagram.com/positiff
Позитив, instagram.com/positiff

Як відомо, кілька місяців тому Завгородній пішов від Потапа та почав сольну кар'єру. Співак представив нову самостійну роботу.

Нещодавно він опублікував в мережі youtube новий трек "Ничего личного". Як написав Олексій:

"Цим треком я хочу донести слухачам із країни-агресора та терориста ставлення українців до всього, що абсурдно називають "рускім міром".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Реліз вийшов російською мовою. Співак пояснив, чому саме ні цій мові, бо це трек-емоція, який він написав ще на початку вторгнення. А також він впевнений, що багато українців розділять його емоції і будуть вдячні.

Варто зазначити, що слухачі оцінили нову роботу співака, навіть ті, які не цікавились такою музикою.

У коментарях вони зазначили:

"Друже ! Дуже круто! Передав почуття Українців ! Слава Україні! 💙💛"

"Ничего личного! Леша, ти як завжди на висоті. Я майже впевнена, що ти передав у цій пісні емоції дуже багатьох українців! Я так само матюкаюсь, коли мова заходить за гнид. Тому ця пісня просто ТОП! Дякую за творчість."

А сам Позитив висловився по свою прем'єру так:

"Були коментарі, чому російською мовою, що за ганьба. Але я собі думаю, що у нас такий народ, тільки дай їм за щось зачепитися. Але потім вони подякують і зрозуміють, чому трек такий і чому він російською мовою."

Нагадаємо, Дорофєєва наостанок потерлася об позитиву прямо в метро.

Як повідомляв Знай. ua, "Колишній" Дорофєєвої Позитив готовий плавити паркет з іншого.

До слова, Дорофєєва і Позитив ошелешили шанувальників зізнанням, "Время и Стекло" не розпадається.