Конор МакГрегор насолоджується можливістю повернутися до UFC, оскільки він не виступав у октагоні з того часу, як зламав ногу в поразці від Дастіна Пур'є в липні минулого року.

Цю новину розмістили на порталі «DailyStar»

Сумнозвісний боєць програв три зі своїх останніх чотирьох боїв і відчайдушно потребує перемоги у своєму наступному поєдинку. Він старанно працював, відновлюючи сили та тренуючись перед поверненням, і впевнений, що вийде переможцем.

Поряд із відео своїх найкращих моментів у UFC ірландець написав у Твіттері: "Найвеличніше спортивне повернення у всій історії. Чи будете ви свідком?"

Конор Макгрегор, скріншот: Telegram
Конор Макгрегор, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

34-річний спортсмен відновив тренування зі змішаних єдиноборств, і його тренер Джон Кавана повідомив про його прогрес: «Він здоровий, щасливий і здорово, що він повернувся. Останні кілька тренувань у спортзалі тут були орієнтовані на змішані єдиноборства — тепер усе готове для цього. Вчора ввечері він провів чудову сесію, ми провели кілька чудових раундів. Повірте мені, минулої ночі мені довелося трохи поборотися з ним, і я відчув це… Коли ця срібляста рука обвиває твою шию, ти трохи… він дуже, дуже сильний зараз. Один боєць, який хотів би битися з МакГрегором після його повернення, - це Хорхе Масвідаль», - сказав він Бі-бі-сі.

37-річний боєць не виступав з того часу, як програв Колбі Ковінгтону одноголосним рішенням суддів у головній події турніру UFC 272 у березні.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Конор МакГрегор відіграє головну роль у голлівудському блокбастері.