Відома співачка, телеведуча та екссолістка гурту "Пара Нормальних" Анна Добриднєва зараз активно допомагає рідній країні здолати російського ворога. Дівчина регулярно дає благодійні концерти та збирає гроші на підтримку ЗСУ.

Анна Добриднєва презентувала слухачам нову патріотичну пісню під назвою "Хай буде мир". Прем'єру вона приурочила до Дня молоді, який відзначають в Україні 12 серпня.

Анна Добриднєва, фото з Instagram
Анна Добриднєва, фото з Instagram

Трек вийшов запальним, позитивним і дуже надихаючим. Слова до нього співачці допомогла написати юна поетеса з Херсона, а кліп знімався на вулицях Чернівців та у професійній студії.

Оскільки це спільна робота з благодійним фондом "Мрійники України", всі зібрані гроші з роялті Добриднєва пожертвує для українських дітей, які займаються творчістю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Додавайте в плей-листи, діліться з друзями та близькими! 😘 Кожне ваше прослуховування це допомога майбутньому українського мистецтва💙💛 ", - закликала шанувальників артистка.

Судячи із коментарів, шанувальникам дуже зайшла нова пісня зірки. Вона давно не презентувала нові роботи, але ця підкорила серця багатьох.

Раніше ми писали про те, що Анна Добриднєва з "Пара нормальних" своїм талантом заробила на нову "тачку" для поранених бійців: "Заради спільної перемоги"

Як повідомляв Знай.ua, зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна показала щоденний "челендж" кожної дівчини: "Про травень гад"

Також портал Знай.ua писав, що Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко вперше прокоментували своє розлучення: "Не в Україні, а таке несеться"