Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA, яка виконує поп з елементами електро-фолку та учасниця шоу "Танці зі зірками" Олександра Заріцька має велику армію шанувальників, яку часто тішитьсвіжими постами в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 310 тисяч людей.

Олександра Заріцька виступила на великому європейському фестивалі Sziget Festifal та поділилася враженнями. Як відомо, участь українських зірок на цьому заході викликала безліч критики, оскільки у лайн-апі також були й російські артисти. Аліна Паш та Заріцька, незважаючи на це, все ж таки зважилися поїхати і зі сцени розповісти про війну в Україні.

Скріншот із Instagram, Олександра Заріцька
Скріншот із Instagram, Олександра Заріцька

"Нашою метою було подякувати і нагадати європейцям, що війна не закінчилася, і що нам як ніколи потрібна їх підтримка", - повідомила співачка.

Ведучий, представляючи гурт "KAZKA" на сцені, сказав: "Подивіться на ваші браслети зараз! Там є слово "Freedom" - свобода. Саме свобода - це те, за що щодня борються українці зараз!". І Заріцька впевнена, що українці обов'язково будуть вільними.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Артистка наголосила, що на головній сцені фестивалю не було росіян, а ще вона оцінила гучні плакати із закликами зупинити війну, звільнити Азов.

"Кадри війни, від яких плакали наші перед сценою, і тисячі рук, які аплодували ЦFuck Putin!Ц - це, я вважаю, було цінно. До нас підходили дуже багато людей до самої ночі і дякували. І це були не лише українці. Якщо коротко, то "Слава Україні" і "Fuck Putin" почули набагато більше людей, ніж виступи російських виконавців", - підсумувала Олександра.

Раніше ми писали про те, що Олександра Заріцька з "KAZKA" пішла стопами Аліни Паш і вляпалася у скандал із шанувальниками: "Компроміси неможливі"

Як повідомляв Знай.ua, Олександра Заріцька з "KAZKA" за тисячі кілометрів від України подарувала землякам почуття вдома: "Це є єдність"

Також портал Знай.ua писав, що Саша Заріцька з гурту KAZKA кокетливо розставила ніжки на копиці сіна і нарвалася на критику: "Ви вважаєте це доречно зараз?"