Українська співачка Ані Лорак стала однією з тих, хто жодним способом не висловлював своєї політичної позиції. Кароліна Куек лише раз пожаліла дітей, які страждають від війни, але навіть не назвала винних у цій війні.

Після цього артистка зникла з обрію і засвітилася лише двічі: на Дні Народження у сина Філіпа Кіркорова, як гість і на вірменському весіллі, як наймана співачка на корпоративі.

Фанати тоді зазначили, що Ані Лорак дуже погладшала, а сценічний костюм їй зовсім не личить.

Ані Лорак, скріншот із відео виступу на корпоративі
Ані Лорак, скріншот із відео виступу на корпоративі

Відомо, що донька Кароліни Софія вже кілька разів відпочивала зі своїм батьком Муратом та його нареченою Лілією у Туреччині, але самої співачки й слід застудив.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Чергова новина прийшла несподівано - виявилося, що Ані Лорак скасувала всі свої концерти в росії та вирушила до Європи, нічого не пояснивши. Про це повідомили російські ЗМІ, а самі росіяни не на жарт образилися, але були й ті, хто підтримав.

"Має право, між іншим, за фактом вона громадянка України. Честь їй та хвала, не дивлячись на травлю і з тої, і з іншої тороні, вона це зробила спокійно, без образ і докорів, це вибір", "Я забула вже про неї", "Ну, як би це її вибір, молодець. Мовчки зробила те, що хотіла", "Буде пролітати повз - нехай пролітає повз", "Господи, та кому вони там потрібні", "Так ... Навіщо нам таланти?! Газманів прапори рватиме, цього нам достатньо", "Нехай валить, ніхто і не помітить", "Ось і вся подяка" , - пишуть ображені росіяни.

Ані Лорак. Фото: скрін youtube
Ані Лорак. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що розпатлану Ані Лорак "зловили" у Криму в обіймах Філіпа Кіркорова.

Раніше ми повідомляли, що наречена Мурата Налчаджіоглу Лілія з непристойним декольте показала, чим краща за Ані Лорак

Також стало відомо, що Maruv після пологів "заспівала" українською мовою, народжувала у Києві та вивчала Конституцію.