Вперше за пів року повномасштабної війни керівник "Дизель Студіо" відвідав рідний Миколаїв.

Чоловік зізнався, що боявся туди їхати. Але не через постійні обстріли.Про це йдеться на сторінці Instagram "Дизель шоу".

Єгор Крутоголов. Фото: скриншот Instagram
Єгор Крутоголов. Фото: скриншот Instagram

Єгор зізнався, що страх і щем серця з'являвся від одних леше новин про обстріли.

Я боявся їхати не тому, що стріляють, а тому, що боявся побачити зруйноване місто, моє зруйноване дитинство та спогади Єгор Крутоголов.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Він розповів, що серце щемило від того, що нищать місто його дитинство, де вчився заводити друзів, де відчув перше кохання, де з мамою за руку любив гуляти проспектом. А також усвідомлював, що для відновлення руйнацій необхідні шалені кошти.

Проте, після того, як артист побачив місто - був вражений його могутністю, спокоєм та частково пригнічене від прильотів.

Воно трохи пригнічене, трохи обурене, трохи небагатолюдне, але місто живе, місто тримається, місто працює, Єгор Крутоголов.

У коментарях також підтримали артиста, та розповіла кожен свою історію, пов'язану з Миколаєвом.

Єгор Крутоголов. Фото: скриншот Instagram
Єгор Крутоголов. Фото: скриншот Instagram

"Я теж хочу повернуться в Миколаїв", "Я зараз в Миколаєві", "Єгор, тримайся, Україна переможе", "Як би я хотів вашого автографа", - написали у коментарязх.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Дмитро Танкович з "Дизель шоу" посміявся з "пророцтв" Олексія Арестовича.

Як повідомляв "Знай.ua" зірка "Дизель шоу" Бережок зробив Вікторії Булітко приємне, але цього мало.

Також "Знай.ua" інформував, що Дмитро Танкович із "Дизель шоу" розпрощався з жартами та кардинально змінив рід діяльності.