Дочка знаменитого українського гумориста, актора студії "Квартал 95" та зірки серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача вразила мережу виконанням пісні про українських героїв

Юрій Ткач із дочкою. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач із дочкою. Фото: скрін youtube

Донька відомого актора Ліза Ткач розчулила серця виконанням пісні про загиблих героїв України "Біля тополі". Відео опублікувала мама дівчинки Вікторія Ткач на своїй сторінці в соціальній мережі.

Варто зауважити, що цю пісню записав відомий у Польщі гурт Enej. Автори тексту Мирослав Ортинський та Тарас Чубай, автор музики Пьотр Солодуха. Ця пісня буда написана ще у 2015 році та була присвячена трагічним подіям на Донбасі.

"Біля Тополі" це не тільки пісня… Це також крик душі та серця яку група "Еней" посвячує всім тим котрі загинули в боротьбі за правду і волю нових поколінь, але також всім батькам яким загинули діти будучи на війні. Спільно з гуртом "Еней" заспівали відомі українські артисти Тарас Чубай та Іван Леньо з Козак Систем, яким хлопці дуже вдячні за цей спільний проєкт, за душу і серце вложене у виконанні пісні. "Біля Тополі" знаходиться в новому альбомі гурту "Еней": "ПАПАРАНОЯ"! - написав гурт під публікацією своєї роботи в мережі youtube.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Дружина Ткача зізналася, що після Лізиного виконання вона плакала. А маленька дівчина розповіла мамі, вона розуміє, те, що багато мам залишились без синів, так як, вони захищали Батьківщину.

"Мам, ця пісня про те, що багато мам залишились без своїх синів.. А вони ж просто захищають нас…", - процитувала слова доньки Вікторія.

У коментарях шанувальники високо оцінили виконання Лізи, у них навіть мурашки з'явились на шкірі, а в одному дописі зазначено, що українські діти подорослішали за мить.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина зірки "Квартал 95" Степана Казаніна показала, які безглузді погрози їй "прилітають" від росіян: "У тролів загострення".

Також наш портал інформував, що Володька з "VIP Тернопіль" пішов на провокацію Тетяни Песик, перетворившись на "дамочку": "Бомбезна, тільки очі сумні".

Крім того, ми писали, зірка "Ліги сміху" Вася Байдак підкорив серце Наді Дорофєєвої походом у McDonald's: "Романтична вечеря".