Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, ексучасниця гурту "Время и Стекло", де вона була разом із Позитивом.

Нещодавно вона виступала на телебачення з піснею, записаною в колаборації з Артемом Пивоваровим. А зараз журналісти "зловили" дівчину незручним питанням щодо її нинішнього хлопця, київського ресторатора Михайла Кацуріна.

Дорофєва-Кацурін. Фото: скриншот Instagram
Дорофєва-Кацурін. Фото: скриншот Instagram

— Про особисте, як відбулася зустріч із коханою людиною?

— Ви це про що… ви про що питаєте?

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

— Чи багато родин розлучилися, повернення як сталося? Возз'єднання. Чекав коханий?

— Надзвичайно... що я вже говорю. Ви мене соромите. Адже я ніколи ще про це не спілкувалася. Зустріч дуже приємно, звичайно. Я дуже щаслива, що можу сказати.

Видно, наскільки несподіваним було це питання Наді Дорофєєвій, яка ніяк не коментувала розставання з Дантесом. Вони лише періодично з Михайлом Кацуріним виставляють спільні знімки чи ті, де є найменший фрагмент тіла одне одного. Але скандальне розлучення зі своїми партнерами вирішили замовчувати до останнього.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Вона така: блін, я ж планувала таку інформацію розповісти за гонорар", "Так а з ким вона зараз? Знову з Вовою чи що?", "Яка причина розлучення, тому що я не в курсі?", "Правильно зробила, що розійшлася з нелюбимим. Тепер хоч щасливою буде", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, красуня Надя Дорофєєва зізналася у своїх гріхах і чому вкотре офігіла від України: "Не раз стикалася..."

Як повідомляв "Знай.uа", у "Голосі країни" згадали, як багато зробила тренерка Надя Дорофєєва: "Склавши руки..."

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва показала, як до неї відкрито заграють, незважаючи на Кацуріна: "Сьогодні купуюся"