Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, ексучасниця гурту "Время и Стекло", де вона була разом із Позитивом.

Зовсім недавно журналісти кілька разів "зловили" дівчину незручними питаннями щодо її нинішнього хлопця, київського ресторатора Михайла Кацуріна. А зараз один із хлопців у TikTok розповів про неприємну ситуацію, пов'язану з Дорофєєвою та її охороною.

Надя Дорофєєва, фото з Instagram
Надя Дорофєєва, фото з Instagram

"Вийшла така ситуація, я намагався зняти Дорофєєву, яка була за лаштунками, мене *бнули охоронці в плече", - каже він.

Він повідомляє, що Дорофєєва запізнилася на 22 хвилини – хоча людям потрібно встигнути на метро, ​​бо діє комендантська година і метро закривається раніше.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Це благодійний концерт, а не шоу Мадонни, де ти можеш дозволяти собі так ставитись до людей", - додав він.

Надя Дорофєєва, фото з Instagram
Надя Дорофєєва, фото з Instagram

"Я перестала її слухати і дивитися з лютого", "А на шоу Мадонни можна так ставитись до людей?", "Все вірно охорона зробила, навіщо лізти, видно на відео, що охорона попросила відійти", - пишуть користувачі в коментарях.

@russellblog

Охрана @nadyadorofeeva Неадекват! Позор! Тебе Надя и твоему быдлу!

♬ оригинальный звук - Рассел Блог

Нагадаємо, Слава Дьомін вирішив несподіваним способом поріднитися з Надією Дорофєєвою: "Зустріла свого майбутнього"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва показала, який її бачить Кацурін вранці, після бурхливої ​​"тусовки": "Стільки емоцій"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва з "Голосу країни" втратила промову, коли ведучий "Сніданку з 1+1" потролив Кацуріна: "Ви серйозно показуєте це ось так?"