Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом. За його акаунтом у Instagram стежить близько 150 тисяч людей.

Павло Зібров, як і інші українські зірки, привітав своїх земляків із важливим святом, яке щорічно відзначається 24 серпня – Днем Незалежності. Артист записав відео з вітаннями у серці Києва, на Майдані.

Павло Зібров, фото з Instagram
Павло Зібров, фото з Instagram

Зібров нагадав, що цього року Україна відзначає 31-у річницю своєї Незалежності і за час війни весь світ переконався, як важко їй вона дається. На превеликий жаль, українці не лише святкують, а й борються за волю.

"Бажаю кожній родині в Україні мирного неба, непохитної віри, міцного здоров’я та щасливого майбутнього з високим рівнем життя у вільній процвітаючій країні! Перемоги та відновлення територіальної цілісності! Україна сильна та непереможна!" - написав Павло.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Музикант також подякував бійцям за внесок у перемогу, яку обов'язково усі українці ще відсвяткують.

"Низький уклін нашим воїнам! Хай кожен герой повернеться додому, наповнений силою духу та переконанням, що Україна понад усе!" - заявив артист.

Раніше ми писали про те, що Камалія, Козловський та Зібров "викупали" Ольгу Сумську в любові з нагоди її 56-річчя: "Неймовірна жінка"

Як повідомляв Знай.ua, Павло Зібров підбадьорив бійців концертом та теплими словами: "Відстоюєте Україну та весь світ"

Також портал Знай.ua писав, що Павло Зібров затьмарив самого Фредді Мерк'юрі та підкорив серце Олі Цибульської: "Наша зірка"