Відома українська співачка Христина Соловій поділилася зі своїми шанувальниками цікавою фотосесією серед автентичного українського одягу та пригадала, що прийшлось пережити нашим предкам заради того, щоб жити в самостійній незалежній країні.

На своїй сторінці в Instagram, де Христина має велику авдиторію - 88,3 тисячі шанувальників, співачка розмістила декілька красивих фото серед автентичних предметів побуту та одягу.

Христина Соловій. Фото: скриншот Instagram
Христина Соловій. Фото: скриншот Instagram

Христина розповіла підписникам, що не пережила той час, коли Україна була у складі інших країн. Вона народилася вже за часів Незалежності.

Я народилася у незалежній Україні. З дитинства мала право і привілей бути собою, відчуваючи свою суб'єктність. Це право століттями виборювали мої предки. Проте, навіть сьогодні, моя українськість стає приводом для конфліктів з русифікованим прошарком нашого суспільства, - написала Христина

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Христина Соловій. Фото: скриншот Instagram
Христина Соловій. Фото: скриншот Instagram

Співачка розповіла, що для неї означає Незалежність. Це свобода, в якій дівчина продовжує справу своїх предків.

У коментарях дівчину підтримали шанувальники, підкресливши її красу та підтримуючи вибір.

"Незалежність та свобода України - дуже заразлива річ, одного разу я відчула це і більш ніколи не зможу жити інакше", "Ну яка ж красива", "Ти приклад для усіх, що потрібно боротись до кінця", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Соловій "рознесла" Астаф'єву, Дорофєєву та тих, хто показав непристойний жест на всю країну.

Як повідомляв "Знай.ua" Христина Соловій на заздрість Софії Ротару показала гори букетів, але визнала, що це для неї не пріоритет.

Також "Знай.ua" інформував, що Христина Соловій показала харизматичного красеня, який підкорив її серце.