Відома українська співачка Тіна Кароль поділилася спогадами із довоєнного життя та показала, як веселилася з Данієлем Салемом. Відповідне відео знаменитість опублікувала у tiktok.

Тіна Кароль має величезну армію шанувальників, які уважно спостерігають за її особистим життям та творчим шляхом. Сама співачка намагається регулярно радувати публіку як цікавостями із життя, так і новими кроками у творчості.

Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram
Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram

Цього разу Тіна Кароль згадала, яким безтурботним і веселим було життя до 24 лютого 2022 року, коли розпочалася повномасштабна війна. Співачка показала, як веселилася з Даніелем Салем у перервах між роботою. На відео зірки жартома влаштували бій, переможцем з якого вийшла Тіна Кароль. Співачка також показала, що зараз про такі витівки залишається лише мріяти, адже життя перекинулося з ніг на голову.

@tinakarol

Наше життя розділилося на «ДО» та «ПІСЛЯ»! З Днем Незалежності - незламні та нескорені українці 💙💛 #тінакароль #tinakarol

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
♬ Перечекати - Тіна Кароль

Шанувальники захопилися роликом.

"Тіна Кароль просто неймовірна, найкрасивіша, найдобріша, найталановитіша, найрозумніша, і взагалі найкраща у світі люблю тебе Тіночка", "Незламна, непокорена, вільна наша Україна! Так було, є і буде завжди", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін tiktok
Коментарі. Фото: скрін tiktok

Раніше портал Знай повідомляв, Тіна Кароль знайшла в собі єдиний "недолік", але пообіцяла зробити роботу над помилками: "Навчусь".

Також наш портал інформував, що Андрій Хливнюк з "Бумбокса" показав, як шле окупантам полум'яний "сюрприз": "До перемоги".

Крім того, ми писали, Макс Барських вибрався з чотирьох стін і здивувався змін навколо: "Бачу обличчя..."