Завдяки одному з TikTok-відео стало відомо, що Тіна Кароль є особистим заспокійливим воїном ЗСУ, як Олексій Арестович для всіх українців.

Виконавиця часто радує шанувальників будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона людей. На двох облікових записах хлопця, як у TikTok, так і в Instagram, з'явилося кілька відео з артисткою.

Тіна Кароль. Фото: скрін youtube
Тіна Кароль. Фото: скрін youtube

"Ось хто підтримує мене від початку війни", - пише чоловік до відео.

Спочатку показано кадр із Тіною Кароль на сцені, виконуючи "Ніжно". А потім і запис екрану під час дзвінка з Тіною. Чоловік в екіпіруванні на маленькому екрані, Тіна Кароль з червоною помадою на губах, усміхається дивлячись на нього, а потім руками зображує серце опускаючись трохи нижче за груди і підморгуючи очима.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

@border_ninja

@tinakarol дякую ❤️ #тінакароль #ніжноненіжно #українськийтікток #зсу #війна

♬ оригинальный звук - Border Ninja 🥷🏼

Наступне відео вже йде відповіддю на коментар "А далі можливе кохання?". Там Тіна мимоволі показала глибоке декольте, надіслала йому кілька повітряних поцілунків та багато іншого.

@border_ninja

Ответ пользователю @lelihkamazyr 🤍😁 #українськийтікток #україна #тінакароль @tinakarol

♬ Вільна - Тина Кароль & Юлія Саніна

Нагадаємо, тендітна Тіна Кароль показала, як з одного удару поклала здоров'яка Даніеля Салема: "Незламні"

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль стала голограмою - ніхто не міг повірити цьому: "Не співає так..."

Знай.uа писав, Тіна Кароль знайшла в собі єдиний "недолік", але пообіцяла зробити роботу над помилками: "Навчусь"