Українська співачка СолоХа (справжнє ім'я – Тереза ​​Балашова) славиться своїми яскравими образами та зовнішністю кароокої Барбі. Крім творчої діяльності артистка також активно розвиває акаунт у Instagram і регулярно розміщує свіжі публікації. За нею слідкує близько 300 тисяч людей.

Солоха відіграла чимало благодійних концертів в українських містах, підтримувала військових та простих українців у такий тяжкий час для всієї країни.

СолоХа, фото з Instagram
СолоХа, фото з Instagram

А зараз співачка розмістила яскраву фотографію, зроблену у Швейцарії після чергового виступу.

Поряд зі співачкою у кадрі стоять потужні чоловіки у формі охорони. Зважаючи на все, вони відповідали за безпеку на заході. Солоха на тлі таких двох богатирів виглядала як маленька дюймовочка у своєму сценічному образі. Хлопці склали руки під грудьми і виглядали дуже грізно.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Швейцарські козаченьки охороняють перед виступом 👌🏾😀" - написала зірка.

Скріншот з Instagram, СолоХа
Скріншот з Instagram, СолоХа

Шанувальники оцінили, яку надійну охорону знайшла Солоха і захопилися тим, наскільки мініатюрною вона виглядає поруч із цими козаками.

Коментарі - instagram.com/soloha_official/
Коментарі - instagram.com/soloha_official/

Коментарі - instagram.com/soloha_official/
Коментарі - instagram.com/soloha_official/

Раніше ми писали про те, що СолоХа з'явилася в компанії молоденької блондинки - така може скласти їй конкуренцію: "Приготувати пакет..."

Як повідомляв Знай.ua, СолоХа презентувала неймовірну роботу, яку довго "виношувала": "Знайде відгук у серці кожного"

Також портал Знай.ua писав, що СолоХа в коротенькій сукні підняла військовим бойовий дух, і не тільки його: "Від цих ніжок не можу відвести очей"