Відома українська співачка, в минулому політична діячка та героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою аудиторію свіжими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч людей.

Як відомо, влада заборонила влаштовувати будь-які урочисті заходи з нагоди Дня Незалежності, 24 серпня, проте українські зірки все ж таки змогли порадувати земляків своїм концертом. Він відбувся у київській підземці і Злата Огнєвіч була однією з тих, хто виступив на сцені того вечора.

Скріншот з Instagram, Злата Огнєвіч
Скріншот з Instagram, Злата Огнєвіч

Артистка показала відео, на якому виконує свою стару, але улюблену всіма пісню "За лісами горами". Лунала Злата дуже ніжно та чуттєво. А ще вона зазначила, що хоч святкування такого важливого дня пройшло в метро, ​​з метою безпеки, зате у вільній країні.

"Дякую нашим воїнам та захисникам за можливість співати та творити на своїй рідній Землі! Слава Україні! 💪🏼🇺🇦" - написала Злата.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Фанати не змогли утриматися від компліментів на адресу Огнєвіч. Вони високо оцінили те, що вона так чудово заспівала наживо.

Злата Огнєвіч, фото з Instagram
Злата Огнєвіч, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що ображена Злата Огнєвіч розлютилася через заручини Андрія Хветкевича з чоловіком: "Навіть Аквамену... А мені ніхто"

Як повідомляв Знай.ua, "Холостячку" Злату Огнєвіч обступили потужні хлопці, з такими жодні окупанти не страшні: "Війна виховує"

Також портал Знай.ua писав, що Злата Огнєвіч з "Холостячки" несподівано освідчилася: "Я хочу, щоб якнайшвидше"