Відома українська акторка, гумористка та зірка розважального проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко, окрім своєї творчої діяльності, ще є активною кристувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 200 тисяч людей.

Багато шанувальників помітили відсутність Вікторії Булітко в соцмережах, і ось вона нарешті об'явилася. Артистка впевнена, що у блокуванні її сторінок винні боти, яких "наймають" злісні росіяни, адже вона - яскравий приклад справжнього патріота України, а їм це не дуже подобається.

Скріншот із Instagram, Вікторія Булітко
Скріншот із Instagram, Вікторія Булітко

"Ворог не спить, а боти працюють. Так ось дякуючи нашим незламним людям наразі мої сторінки повернули!" - повідомила Вікторія.

Гумористка розуміє, що після бана її сторінка втратила колишній актив, але не засмучується - з нею залишаться найвідданіші шанувальники. Але щоб не залишитись у тіні надовго, вона попросила про маленьку послугу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Будемо боротися з алгоритмами тож прошу підтримати сторінку та цей пост лайками та коментарями!Дякую дуже, Ваша Віка 🙏😊", - написала артистка.

Раніше ми писали про те, що Вікторія Булітко із "Дизель шоу" показала голосистого папугу-патріота: "Ой у лузі..."

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Дизель шоу" Бережок зробив Вікторії Булітко приємне, але цього було мало: "Один раз - не..."

Також портал Знай.ua писав, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала, як у світі оригінально тролять росіян через війну: "Бачиш чайку, так?"