Відомий український дизайнер та творець унікального бренду одягу Андре Тан поділився секретом, який допоміг йому досягти успіху у житті. Корисними порадами він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Андре Тан вирішив трохи поспілкуватися з шанувальниками, а точніше дати їм низку корисних порад щодо ведення бізнесу. Він зазначив, що у 2022 році діють особливі правила, які здатні призвести до успіху.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

"Ми все щось продаємо - послуги, продукти, курси, навіть себе на співбесіді! Але продажу в 2022 - це не продаж у 2000, де Вовк з Уолл Стріт дзвонить вам по телефону і емоційно щось пропонує", - зазначив дизайнер .

Андре Тан дав шанувальникам низку порад, які, на його думку, можуть допомогти у веденні бізнесу, а точніше у продажах. Також він поділився особистим секретом, який допоміг йому "встати на ноги".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

"Експериментувати. Це мій особистий секрет. Не дотримуйтесь якогось одного скрипту чи алгоритму, до кожного клієнта – свій підхід", - поділився Андре Тан.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, модельєр Андре Тан залишився без трусиків і без маєчки після складного розлучення: "Якого хр*на лізе, хліб забирає".

Також наш портал інформував, Наталія Валевська показала, як Ауріка Ротару допомагає Україні, доки її сестра мовчки "відсиджується": "Ми співали та намагалися..."

Крім того, наш портал повідомляв, солістка "KAZKA" Олександра Зарицька розповіла, як провела два дні в лісі, з хлопцями із ЗСУ: "Було дуже хвилююче".