Знаменита українська актриса театру та кіно, зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал у коротенькому топі без білизни показала улюблені пози. Відповідні фото вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Кошмал захопила шанувальників серією нових фото, де показала свої улюблені пози для медитації. Зірка захоплюється йогою, тому може здивувати неймовірною гнучкістю. При цьому актриса на фото позує в коротенькому топі, під який не одягла ліфчик.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Втім, Анна Кошмал вирішила не лише порадувати шанувальникам очей ідеальними формами, а й поговорити про серйозні речі, а точніше про внутрішній спокій. Актриса розповіла у чому полягає важливість цього стану і чому кожен має до нього прагнути.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Показати ще

"Так ось… коли розум і серце домовляються і вчаться жити в гармонії, тільки тоді ти відчуваєш, що таке справжній внутрішній спокій. Бажаю нам з вами цього самого внутрішнього спокою! Так ми зможемо більше любити, краще відрізняти істину від брехні, зможемо створювати нове і найкраще навіть на руїнах", - поділилася актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Сватів" Анна Кошмал не посоромилася своїх пружних грудей, оголивши ще й ніжки: "Як у мене".

Також наш портал інформував, Настя Каменських вирушила в місця, де лютували окупанти і побачила все на власні очі: "Посміхатися і жити далі".

Крім того, наш портал інформував, Слава Камінська з "НеАнгелів" замість вишиванки одягла патріотичний купальник для ЗСУ та розлютила передплатників: "Настільки тупе фото".