Українська співачка, переможниця проекту "Шанс" та одна з експертів шоу "Співають всі" Наталія Валевська завжди була дуже активною в соцмережах, а з початком війни бажання показувати все шанувальникам лише збільшилося. У Instagram на зірку підписано близько 115 тисяч людей.

Наталія Валевська розповіла та показала, як пройшов масштабний захід під назвою "Амбасадори дитинства" у Луцьку, на який було запрошено багато зірок та блогерів, включаючи Машу Кондартенко з серіалу "Школа" та Олега Машуковського.

Концерт у Луцьку, скріншот із сюжету "ЖВЛ"
Концерт у Луцьку, скріншот із сюжету "ЖВЛ"

Артистка зазначила, що на концерт буквально "злетілося" багато журналістів з телеканалів, ще й із шоу "ЖВЛ". Вони взяли інтерв'ю у Валевської, в якому вона розповіла, як їй було важко співати на початку бойових дій, і не оминула тему про розлучення.

"Буквально в липні ми розійшлися з чоловіком. Зібрати себе в купу було важко, тому що моє серце було розбите вщент", - зізналася співачка.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Про причини розлучення вона вирішила промовчати, проте вже заявляє, що готова до кращого майбутнього.

"Моє серце відкрите, все тільки починається", - сказала Наталя.

Раніше ми писали про те, що Наталія Валевська показала, як Ауріка Ротару допомагає Україні, доки її сестра мовчки "відсиджується": "Ми співали та намагалися..."

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Валевська після розлучення вирішила вдосконалити свої форми у Карпатах .

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Валевська після розлучення дала пораду шанувальницям і згадала про Ненсі Пелосі: "Бути справжньою жінкою важко, але цікаво"