Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей. Наразі артистка активно підтримує рідну країну у війні з росією, виступає на концертах та об'їжджає буквально всю Європу із закликами про допомогу.

Тіна Кароль несподівано для всіх шанувальників презентувала новий та дуже незвичайний альбом "Лелека", до якого "приклав руку" американський діджей Мacro/micro. Нова робота вийшла маленькою і вмістила в собі лише три пісні, але їхнє звучання здивує багатьох.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Співачка наче оживила легендарні українські пісні, виконавши їх під біти американця. Вийшло дуже стильно, свіжо та круто.

Тіна Кароль записала треки Chevrona Kalyna, Kolomyika, а також Outro у колаборації діджеєм спеціально для показу українського бренду Lever_couture у рамках Rakuten Fashion Week Тokyo, у Японії.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Тіна Кароль, фото з Telegram-каналу
Тіна Кароль, фото з Telegram-каналу

Відомо, що окрім модного показу, там також організували захід на підтримку України та її народу, на якому зірка співатиме.

Раніше ми писали, що Тіна Кароль готується підкорювати Японію з американським діджеєм: "Нехай музична Україна лунає на весь світ"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль злякала українців раптовою втратою ваги: ​​"Щось краса дуже схудла"

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль розповіла, як жила з Андрієм Данилком і зізналася у почуттях до чоловіка: "Я тебе люблю дуже давно"