Тіна Кароль поділилася кількома Instagram Stories, показавши свою чарівну красу та нагадавши про важливе свято.

Нещодавно ми дізналися, що виконавиця є особистим заспокоювачем одного з воїнів ЗСУ, бо він показував, як спілкується з нею по відеозв'язку в TikTok. Вона часто радує шанувальників будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона людей. І зараз Тіна Кароль постала в шикарному вбранні, показавши великі груди.

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

Перша Stories – фотографія. Темне плаття і безмежне декольте, що розкриває велике погруддя співачки. На обличчі спокій і загадковість, а також яскрава червона помада на губах.

А вже далі вона виставила невеликий відеозвернення, вітання.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories

"Мої вітання! З Днем військової розвідки вас! Пишаємося, любимо, віримо, чекаємо вдома", - каже Тіна Кароль.

Своїм ніжним голосом співачка зробила невеликий акцент на момент "чекаємо вдома".

Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories

А в публікації вона востаннє виставляла, як виступала на заході у Японії, презентувавши новий альбом.

Нагадаємо, син Тіни Кароль приголомшив зіркову маму заявою, відмовившись від стосунків із дівчатками: "Це для підкаблучників"

Як повідомляв "Знай.uа", співачка М'ята (Юля Загорська) дала майбутнє Тіні Кароль, взявши її на підспівки: "Давай перевіримо"

Знай.ua писав, Тіна Кароль заспівала коломийки в електронному аранжуванні, хоче підкорити всіх чоловіків: "Наймістичніша"