Відомий український телеведучий Даніель Салем, який відважно захищає Україну в зоні бойових дій у складі бригади розвідників ЗСУ, попрощався зі своїм побратимом, з яким познайомився на початку війни.

Війна це завжди втрати та надлюдські страждання. Відомий ведучий Даніель Салем показав свого побратима, який загинув, та розповів про пригоди, які їх спіткали за час знайомства. Даніель написав багато теплих слів на своїй сторінці в Instagram.

Даніель Салем, скріншот з відео
Даніель Салем, скріншот з відео

Ми з тобою познайомилися 24го! Ти взявши гранату, поклав її до кишені. Потім узявши запал до неї (узргм) і роздивляючись розігнав вусики, дістав чеку, і з величезним подивом дивився як відлітає скоба... - почав розповідь Салем.

Тоді єдине, що встиг сказати Салем, це нащо той це зробив, але потім відбувся вибух.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Потім звук розриву запалу і купа здивованих очей спрямованих на тобі, наступна картина, нас комбат везе до медсестри, пам'ятаю ще довго з тобою сміялися як діти, і це лише одна історія з наших пригод", - написав Даніель.

Він зізнався, що раніше не знав таких людей - завжди з посмішкою, та завжди з честю.

Даніель Салем. Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem/
Даніель Салем. Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem/

У коментарях підтримали Даніеля.

"Вічна пам'ять нашим героям", "Найстрашніше слово... Був...", "Це просто жахіття які хлопці гинуть. Просто нереально боляче це все усвідомлювати", - написали в коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Даніель Салем загорівся лютою ненавистю до окупантів і заявив, що вони не варті "звання" орків.

Як повідомляв "Знай.ua" Даніель Салем розповів, без чого неможливо "на нулі", ворог не гідний злості і сліз.

Також "Знай.ua" інформував, що Даніель Салем повеселився із побратимами на передовій під звуки вибухів.