Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв поділився новим передбаченням щодо ситуації в Харкові та області на першу половину вересня. Про те, до чого слід бути готовими мешканцям міста, він розповів на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Макс Гордєєв з початком війни ділиться прогнозами щодо ситуації в країні, попереджаючи про небезпеки або радуючи позитивними прогнозами.

Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube
Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube

Так, цього разу екстрасенс вирішив подивитися, що чекає у першій половині вересня на Харків, який страждає від нескінченних обстрілів російськими окупантами.

"Харків, хороша енергія. Буде позитивний аспект і дуже скоро, позитивні зміни вже відбуваються", - зазначив екстрасенс.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Макс Гордєєв заявив, що дуже скоро Харків залишить список міст, які найбільше страждають від російської агресії і закликав трохи зазнати, адже зміни вже йдуть.

"Скоро, дуже скоро Харків вийде з міст, які зараз страждають від рашистів. Харків зачекайте ще трохи та все. Нічого поганого не буде", - додав Макс Гордєєв.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, екстрасенс Макс Гордєєв розповів, хто прийде на місце відстороненого Шойгу і як це позначиться на Україні.

Також наш портал інформував, екстрасенс Макс Гордєєв дізнався, чи допоможе МАГАТЕ запобігти ядерній катастрофі на ЗАЕС: "Є підводне каміння..."

Крім того, ми писали, екстрасенс Макс Гордєєв попередив про небезпеку при звільненні окупованих територій: "Зрада, яка може..."