Знаменита українська виконавиця та модель Даша Астаф'єва показала, який несподіваний сюрприз піднесли їй воїни ЗСУ. Зірка зізналася, що це зворушило її до сліз. Фото вона опублікувала на своїй сторінці у соцмережі twitter.

Модель активно використовує соцмережі для спілкування з шанувальниками і часто радує їх новими фото і відео, показуючи, що новенького відбувається в її житті.

Даша Астафьєва. Фото: скрін youtube
Даша Астафьєва. Фото: скрін youtube

На цей раз Даша Астаф'єва показала, який приємний подарунок їй подарували українські захисники. Воїни підписали снаряд, який вирушить або вже вирушив на позиції російських окупантів, вказавши, що це привіт від Даші Астаф'євої.

Модель зазначила, що її дуже зворушив цей сюрприз і подякувала захисникам за те, що вони роблять. Даша Астаф'єва додала, що мріє побачити кожного воїна живим та здоровим.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"До сліз. Навіть заспокійливе пити на ніч не буду... Дякую вам, ГЕРОЇ, пишаюся і мрію побачити кожного з вас живими!", - написала Даша Астаф'єва.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даша Астаф'єва більше не чистить картоплю: відома модель у глибокому декольте показала, як готує заради перемоги.

Також наш портал інформував, Камалія присвятила нову пісню українкам, які чекають на своїх героїв з війни - біль відчує кожна: "Дає віру та надію".

Крім того, наш портал інформував, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".