Популярна українська виконавиця та екс-солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним. Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надя Дорофєєва заінтригувала шанувальників новою творчою роботою, яка називатиметься "Охололо", зважаючи на все. Як повідомила артистка, прем'єра має відбутися 16 вересня.

Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва
Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва

А ще зірка показала дуже короткий відеоролик, де можна побачити її в розкішному купальнику з великим метеликом на тлі пляжу та почути пару рядків із пісні, і її голос звучить неймовірно, як і завжди.

Фанати зізналися, що Наді вдалося їх зацікавити і вони вже з нетерпінням чекають на її нову роботу.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/
Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/

Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/
Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/

Варто зазначити, що останнім часом Дорофєєва проявляє велику активність та випускає пісню за піснею. Нещодавно вона переклала свій хіт "Різнокольорова" на українську мову, та презентувала чуттєвий трек "Крапають".

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва показала "залаштунки" творчого процесу та створення нового бестселера: "Це просто вау"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва розкрила таємницю, як легко змінити думку про людину - від "ненависті" до "кохання": "Забуваємо..."

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва зізналася, страждає від хейтерів, але здаватися не збирається: "Вибачте, у моїй країні війна"