Танцор, судья телевизионных проектов "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" и телеведущий программы "Твій день" Влад Яма поделился результатами очередного благотворительного вечера, который он провел в США.

Чоловік періодично викладає різні публікації у Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч людей. Він навіть поділився тим, наскільки цікаві лоти було продано.

Влад Яма, фото: Instagram
Влад Яма, фото: Instagram

"Прапор з автографами зірок учасників концерту, вечеря з Іриною Білик та гітара Олега Скрипки – благодійні лоти продані по $4000 кожен! Ну і моє власне... За 5 місяців я вперше вийшов на сцену", - пише Влад Яма у публікації.

А потім він заявив, що тепер все життя пам'ятатиме останні секунди на сцені, з мікрофоном у руках, в очікуванні слів "Доброго вечора, ми з України!"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Влад Яма, фото: Instagram
Влад Яма, фото: Instagram

"Велика подяка вам! Бажаю вам великих успіхів вам і всій вашій команді", "Дякую, Владе! Разом до перемоги!", - пишуть користувачі у коментарях.

Знімків кілька – він у вишиванці та з посмішкою на обличчі, на другому – з прапором України в руках, на якому багато підписів. А ще були зображені ті самі Ірина Білик та Олег Скрипка.

Нагадаємо, Влад Яма з "Танців з зірками" згадав, як навчав дорослих спекотним рухам: "Вже 25 років"

Як повідомляв "Знай.uа", Влад Яма розкрив секрет "вагітності" Насті Каменських і відразу згадав Катерину Кухар: "Переживаю..."

Знай.uа писав, Влад Яма згадав себе біля Олександра Пушкіна, поки він був ще маленьким: "Досі не вірю"