Відомий телеведучий, гуморист, продюсер та актор Юрій Горбунов, а також чоловік Катерини Осадчої та батько прекрасних дітей поділився радісною новиною для українців.

Нещодавно, тиждень тому, він та інші зірки шоу-бізнесу згадували, як на початку вересня відбувся старт нового сезону шоу "Танці з зірками". Згодом телеканал СТБ заявив, що вони вирішили повернути романтичний проект "Холостяк" із 12 сезоном на телеекрани країни, з 30 вересня. А зараз Горбунов розповів, що "Голос країни" знову з'явиться на екранах, але з однією зміною.

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

"І з Днем народження вітали і про "Голос країни" сказати не забули! "Голос" повертається! З 2 жовтня! Щонеділі о 21:00 на телеканалі ТЕТ!", - пише Юрій Горбунов у публікації.

День Народження у його дружини – телеведучої Катерини Осадчої. Вона відзначає 39-річчя.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

"Бажаю вам щастя, злагоди, успіху і нехай цей рік буде мирним для вас", "Підкажіть, чи правильно зрозуміла, що "Голос країни" йтиме не на "1+1", а на ТЕТ?", - пишуть користувачі у коментарях.

Із чим пов'язано те, що деякі проекти перейшли на інший телеканал – не повідомляється.

Нагадаємо, Юрій Горбунов відчув легке хвилювання перед старим-новим сезоном "Танці зі зірками": "Судді інші, Ями не буде"

Як повідомляв "Знай.uа", Катерина Осадча показала свого малюка в садочку, якого більше немає: "Не наважуємося повертатися"

Знай.ua писав, Юрій Горбунов зізнався, як до Каті Осадчої пустував в університеті: "Без перерви 12, було не дуже приємно"