Відомий співак, Заслужений артист України Віталій Козловський показав, як справляється з незрозумілими та складними ситуаціями, та дав пораду українцям. Новий ролик він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віталій Козловський з перших днів війни робить дуже багато, щоб перемога настала якнайшвидше. Він активно виступає із благодійними концертами і не лише в Україні, а й за її межами. Водночас він виступає і для воїнів ЗСУ, піднімаючи їм настрій та бойовий дух. Незважаючи на напружений графік, артист примудряється знайти час і на себе.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

Так, на відео Віталій Козловський показав, як проводить вільний час. Він вибрав не сон та розслаблення, а заняття спортом. Він вийшов у "ефір" прямо зі спортзалу і дав пораду шанувальникам, заявивши, що спорт може допомогти пережити різні моменти в житті. Зважаючи на все, співак так і справляється з різними складними ситуаціями.

Віталій Козловський. Фото: скрін instagram stories
Віталій Козловський. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Народе, у будь-якій незрозумілій ситуації - йдіть і займайтеся спортом", - констатував Віталій Козловський.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віталій Козловський нагодував Славу Дьоміна закруткою власного виробництва: "Можливо останній ефір..."

Також наш портал інформував, Настя Каменських вразила своєю солов'їною і зізналася, що для неї втіха, і це не Потап: "Моменти, які..."

Крім того, наш портал інформував, Юрій Горбунов відпалив на весіллі з молодою нареченою, але дружину Осадчу не покликав: "У дуже вузькому колі..."