Танцюрист, суддя телевізійних проектів "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" та телеведучий програми "Твій день" Влад Яма вирішив висловити обурення через одну персону, яка досі перебуває при владі.

Це стосується людей із команди Володимира Зеленського. Влад Яма знайшов певну схожість цього чоловіка з тим, хто "брехав" українцям до початку повномасштабної війни, в Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч людей. Це стосується Давида Арахамії – керівника фракції "Слуга народу".

Влад Яма, фото: Instagram
Влад Яма, фото: Instagram

"Соррі, можу помилятися, але він дуже схожий на чувака, який за 3 дні до введення надзвичайного стану говорив, що його 100% не введуть. А потім за 2 дні до військового запевняв нас, що це абсолютно неможливо. Віру у ЗСУ і тільки...", - заявляє Влад Яма.

Однак із чим конкретно пов'язане його обурення незрозуміло... хоча у коментарях під основною публікацією зібралося багато людей, які висловили негатив щодо Арахамії.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Влад Яма, скріншот: Instagram Stories
Влад Яма, скріншот: Instagram Stories

"Мені ця людина не цікава", "Дермо з гуманітарним душком", "Це той, що за кілька днів до вторгнення всім розповідав, що розвідка партнерів нагнітає?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Влад Яма втомився від війни і захотів назад у "Танці з зірками": "Критикувати, жартувати, знову критикувати"

Як повідомляв "Знай.uа", Влад Яма з "Танців з зірками" продав вечерю з Іриною Білик, а ще "частину" Олега Скрипки: "Вперше..."

Знай.ua писав, Влад Яма з "Танців з зірками" згадав, як вчив дорослих жарким рухам: "Вже 25 років"