Нова кохана відомого виконавця Володимира Дантеса Даша Кацуріна показала, як допомагає зірковому бойфренду зігрітися прохолодними осінніми вечорами. Відповідні кадри вона опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої та його нова кохана Даша Кацуріна вже не тримають у таємниці свої романтичні стосунки. Пара проводить разом багато часу, наприклад, нещодавно побували в гостях у мами Вови Дантеса. Кохані не дуже часто радують шанувальників спільними фото, але дають їм зрозуміти, що вони разом відзначають один одного на знімках.

Дантес та Даша Кацуріна. Фото: скрін youtube
Дантес та Даша Кацуріна. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Даша Кацуріна показала, які романтичні посиденьки біля багаття вони з Дантесом практикують у прохолодні осінні вечори. Як зігріває в парі не тільки багаття, а й міцна грузинська "ча-ча".

Даша Кацуріна. Фото: скрін instagram stories
Даша Кацуріна. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Подібними кадрами поділився і сам співак, наголосивши, що йому дуже подобається проводити такі вечори в компанії коханої.

"Завжди радий сидіти з Дашею Кацуріною та друзями біля багаття", - підписав кадр Володимир Дантес.

Даша Кацуріна. Фото: скрін instagram stories
Даша Кацуріна. Фото: скрін instagram stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Позитив "закохався" в красуню з "Голос країни", щоб розповісти про біль кожного переселенця: усі мріють повернутися додому.

Також наш портал інформував, що українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".