Українська співачка Ірина Федишин довела українську аудиторію до сліз, коли розмістила несамовитий відеоролик у соціальній мережі.

Відповідну публікацію Ірина Федишин оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

«Ірина Федишин & Анастасія Мартинюк «Розстріляна весна» Телемарафон «Для дітей заради майбутнього», зібрав 2 млн. 138 тисяч грн. 25 вересня в ефірі «Єдині новини» та на телеканалі М1 відбулася трансляція цього концерту. У ньому взяли участь 70 дітей учасників фестивалю «Чорноморські ігри» спільно з артистами», - написала під відеороликом зірка.

Ірина Федишин. Фото: скрин відео
Ірина Федишин. Фото: скрин відео

Також Ірина вирішила повідомити, що збирання коштів для маленьких українців триває. Ще вона сказала, на що саме підуть зібрані гроші.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

«Збір продовжується. Долучитися можна на платформі @dity.help
Кошти будуть спрямовані: - для допомоги дітям-сиротам, чиї батьки загинули, захищаючи Батьківщину, - для гуманітарної допомоги дітям-переселенцям - на допомогу дітям, які знаходяться в окупації Разом до перемоги»

Публіка не змогла втримати сліз і тут же почала залишати свої відгуки під несамовитим відео.

Ірина Федишин. Фото: скриншот Instagram
Ірина Федишин. Фото: скриншот Instagram

«Неймовірно, до мурах», «Це дуже болить!!!!!!!!!!!!», «До мурах», «До сліз Дякую що проводите збори коштів для діточок», «Скільки раз слухаю ці пісню завжди плачу. Не можу, дуже - дуже болісна ця пісня», «Мурашки по шкірі від вашого виконання. Таких як Ви, Ірино більше нема артистів, Ви одна та справжня», - залишають коментарі українці.

Коментарі на пост Ірини Федишин у Instagram
Коментарі на пост Ірини Федишин у Instagram

Коментарі на пост Ірини Федишин у Instagram
Коментарі на пост Ірини Федишин у Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ірина Федишин не забуває про тяжку роботу ЗСУ та переходить на свій "фронт".

Нагадаємо, Ірина Федишин підтримала українців в Іспанії.