Український співак та ректор Київського національного університету культури та мистецтв Михайло Поплавський запросив у гості Павла Зіброва на майстер-клас. Відповідний ролик з'явився на офіційній сторінці knu_kim у соцмережі instagram.

Михайло Поплавський та Павло Зібров – особи досить яскраві, які користуються великою популярністю серед українців, насамперед через свою неповторну харизму. Сталося, що ці дві зірки зійшлися та виступили на одній сцені.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

Так, Михайло Поплавський запросив Павла Зіброва до університету, щоби той дав майстер-клас для студентів. Все пройшло дуже весело: з розмовами до душі та вправами. Також ректор не втримався та вибіг на сцену до колеги, де вони вже вдвох повеселилися та поділилися життєвим досвідом.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Майстер-клас від зіркового викладача Павла Зіброва в університеті культури. Народний артист України поділився своїм професіоналізмом та життєвим досвідом зі студентами", - йдеться у підписі до відео.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Павло Зібров надихнувся Астаф'євою на роздачі борщу для пенсіонерів і захотів так само: "Добра справа".

Також наш портал інформував, що українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".