Оля Полякова та Маша Єфросиніна створили традицію, в якій вони влаштовують затишний дівич-вечір за душевними розмовами на важливі теми. Назва цим вечорам – "Дорослі дівчатка".

Це цикл передач на YouTube, де дівчата піднімають важливі теми для жінок. Однією з таких тем була "Чи можна прийняти і полюбити себе такою, яка є?"

Маша розповіла про те, що страждала на булімію:

"Це коли ти заїдаєш будь-який свій тривожний стан. Багато хто повертає їжу, але, поскільки я засикло, я боялася".

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, скріншот з відео
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У відповідь на це вирішила зізнатися і сама Полякова.

"Я не страждаю на булімію, але якщо я пережираю, то я йду і вириваю їжу. Але я не вважаю, що у мене булімія. Це не відбувається системно. Це відбувається тоді, коли у мене є дедлайн і я не повинна погладшати до певного часу , а я об'їлася... Це якщо я пішла в ресторан, з'їла піцу, пасту, потім десерт, а завтра мені йти на зйомку... Тоді я це поверну. Це булімія чи ні?"

Маша Єфросиніна зробила висновок, що це в будь-якому випадку ненормально.

"Люди, які не мають цієї проблеми і знають, що їм потрібно йти на зйомки, вони просто не будуть об'їдатися."

Нагадаємо, що Оля Полякова показала, що привезла з Німеччини, але не знає, чи переживе зиму.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова після Парижа згадала про рідні землі та чоловіка, який служить у теробороні.

Також стало відомо, що Оля Полякова показала, куди має полизати собака, щоб одразу помолодшати: "Ставиш її знизу та ліфтинг"