Відомий український виконавець Макс Барських (справжнє ім'я Микола Бортник) після довгих років роботи в рф відразу заявив про свою громадянську позицію і зараз захищає рідну країну в лавах ЗСУ, не боячись російських окупантів. Таким вчинком він завоював повагу багатьох шанувальників та зірок.

Вибух на Кримському мосту став приводом для великої радості, адже саме через нього окупанти перевозили техніку та зброю, аби використати проти України. Є чимало варіантів, через що таки він підірвався, але Макс Барських розкрив справжню причину.

Палає кримський міст. Фото: скриншот з відео
Палає кримський міст. Фото: скриншот з відео

Артист показав кумедне відео з кадрами, де він шле поцілунок своїм численним шанувальникам, а після Кримський міст горить яскравим спалахом від вибуху, як за наказом.

"Ой…" - написав Макс Барських.

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці
Показати ще

У коментарях у співака активізувалися розгнівані росіяни та звинуватили його у зловтішності. А ось земляки його підтримали, відпустили пару жартів у відповідь. Навіть його продюсер Алан Бадоєв, з яким йому приписують роман, висловив захоплення.

Коментарі - instagram.com/max_barskih/
Коментарі - instagram.com/max_barskih/

Коментарі - instagram.com/max_barskih/
Коментарі - instagram.com/max_barskih/

Раніше ми писали про те, що Макс Барських згадав Дашу Суворову, і місце, де поєднуються серця: "Досі люблю"

Як повідомляв Знай.ua, Макс Барських не втомлюється нагадувати українцям, кого підтримуватиме: "Моє серце із..."

Також портал Знай.ua писав, що Макс Барських хоче повернути дитинство маленьким землякам із Херсона, які пережили окупацію: "Дорослі мають зробити все"