Популярна співачка українського походження Віра Брежнєва заявила, що була б не проти народити чоловіка, композитора Костянтина Меладзе, дитину. Але наразі це залишається лише мрією, зізналася вона в ефірі російського телеканалу НТВ.

У шлюбі з Костянтином Меладзе Брежнєва мешкає вже сім років. В обох подружжя є діти від попередніх стосунків – Віра народила двох дочок від українського політика Віталія Войченка та від бізнесмена Михайла Кіпермана, а у Костянтина підростають дві доньки та син від минулих шлюбів.

Віра Брежнєва, instagram.com/ververa/
Віра Брежнєва, instagram.com/ververa/

Проте спільної дитини подружжя досі не має. Для 40-річної Віри це відкрите питання, тоді як її 59-річний чоловік з кожним роком втрачає шанси стати батьком ще раз.

Брежнєва вважає, що зачаття дитини – це питання здоров'я батьків, а й воля якихось вищих сил. Зірка не відкидає можливості в майбутньому скористатися послугами сурогатної матері.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Скрін, Instagram Меладзе і Брежнєва
Скрін, Instagram Меладзе і Брежнєва

Як до цієї ідеї ставиться її чоловік, Брежнєва не уточнила. Також не відомо, чи входить взагалі до його майбутніх планів виховання дитини в новому шлюбі.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва зневірилася після новин про розлучення з Костянтином Меладзе, живучи одним днем.

Раніше ми повідомляли, що екссолістку "ВІА Гри" Віру Брежнєву запідозрили у розлученні з Костянтином Меладзе: продюсер все ще мовчить .

Також стало відомо, що Віра Брежнєва показала свою гордість, але зовсім не Костянтина Меладзе: "Завжди відчувала..."