Володимир Дантес нещодавно нагадував фанатам про пісню "Not a Refugee", що нещодавно вийшла, в якій він привернув увагу до біженців.

Наразі колишній Наді Дорофєєвої поділився кумедною публікацією в Instagram Stories, яка стосується відомої української виконавиці Наталії Могилевської та масового ракетного удару по території нашої країни, що стався вранці 10 жовтня 2022 року.

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

Володимир Дантес опублікував жарт, хоча для когось він такий може і не бути.

"Шановні кияни, під час повітряних тривог, намагайтеся уникати станції метро Позняки. Туди приходить Наталія Могилевська, починає співати і робить укриття практично придатним для використання", - йдеться у Instagram Stories.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

У коментарях з'явилося багато користувачів, які пожартували щодо того, що сталося в метро.

"Здалося, що в неї в руках пакет для грошей", "Господи, за що нам це? З бортничків смердить, Могилевська співає", "Треба було лягати ногами до джерела звуку і закривати вуха та голову руками", "Саме тому я дуже вдячний багатьом нашим "зіркам", що змогли зібрати себе в руки та вивезти у безпечне місце", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Вова Дантес із сивиною після обстрілів пообіцяв окупантам розплату від ЗСУ: "Будете відсмоктувати до самої московії"

Як повідомляв "Знай.uа", Наталія Могилевська стурбувалася про здоров'я та вирушила до раю: "Атмосфера спокою"

Знай.uа писав, Вова Дантес показав, в якій "халупі" йому доводиться жити після розлучення з Дорофєєвою: "Життя пішло на спад"