Переможець "Холостячки" та автор текстів для "Кварталу 95" Олександр Еллер знайшов спосіб повернути злість українців у правильне русло. Ідеєю він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Олександр Еллерт виїхав до США, але не забуває про своїх українських шанувальників та регулярно радує їх новими фото та відео на своїй сторінці. Цього разу він анонсував свій новий задум, який допоможе спрямувати злість українців у правильне русло. Усе розкривати не став, але суть ідеї трохи пояснив.

Олександр Еллерт. Фото: скрін youtube
Олександр Еллерт. Фото: скрін youtube

"Придумав дещо, розповім через тиждень… у розробці ще… але можете допомогти. Особливо ті, хто на агресії, зараз дамо їй правильний вектор) Потрібні топ 10 питань до громадян країни на букву ри… тільки крім "коли ви вже зникнете з цієї планети" або "ви що реально такі скінчені" потрібні і трохи інші...", - написав Еллерт.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Олександр Еллерт не пояснив, для чого йому це, але можна припустити, що він робить якусь передачу чи подібне. Також він пообіцяв авторам найвлучніших питань для росіян грошове заохочення.

Раніше портал Знай повідомляв, Ксенія Мішина заговорила про звільнення від думки інших, гніву та невпевненості: "Одна з найбільших перемог".

Також наш портал інформував, Андрій Рибак з "Холостячки" розповів, які недоречні фрази лунають біля військкомату в Росії: "Пакетик брати будете?"

Крім того, ми писали, Оля Цибульська вивалила свою "нижню білизну" та показала наслідки ПМС при синові: "Несторе, що робити? ".