Оля Полякова – відома виконавиця, яка останні місяці активно подорожувала світом, але з однією простою метою – допомогти Україні, виступаючи з благодійними концертами.

Наразі вона написала великий текст, адресований до наших військовослужбовців. А точніше, до простих українців щодо захисників України. За словами виконавиці, кожен з нас розуміє, через війну, наскільки важливо почуватися в безпеці.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Ми втрачаємо землю під ногами і не здатні думати ні про що інше, коли немає цієї базової потреби. Сьогодні мої найтепліші слова підтримки та глибока повага всім, хто захищає нашу рідну землю, стоїть на захисті нашої держави, її свободи та незалежності", - пише Оля Полякова в публікації.

Воїни ЗСУ щодня віддає життя заради свободи України. І ми кланяємося цим людям, як і тим, хто продовжує віддано нести військову службу з незламним героїзмом і силою волі.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

"Слава всім волонтерам, лікарям і всім, хто приїхав із дружніх країн і пліч-о-пліч з нашими захисниками захищає нашу Україну", "Оля, вам так підходить цей мейк", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Оля Полякова нагадала, які таланти "урвала" у свою команду на "Голос країни": "Вболіваю за кожного"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова словами Насті Каменських принизила школярок із дивними "бажаннями"

Знай.ua писав, Оля Полякова не змогла відчепитися від розлученого Dzidzio і показала спільного "дитини": "Це крадіжка"