Відомий український хореограф-постановник Євген Кіт зовсім недавно піднімав настрій українцям, котрі живуть у стані повномасштабної війни вже понад 230 днів.

А зараз він трохи здивувався тому, що відбувається там у рашистів. Це стосується одного з відео, яке вони зняли в рамках "часткової" мобілізації. Євген Кіт навіть не знає, як прокоментувати ситуацію, свідком якої він став.

Євген Кот, фото: Знай.ua
Євген Кот, фото: Знай.ua

"Просто жах! Вони щодня пробивають дно... це така у них церква! Це просто жах, ці люди, у цієї нації немає нічого духовного! Вони вірять не в Бога, а у свого фюрера... люблячого вбивати і своїх, і чужих. Йому не цінне чиєсь життя. Що тут скажеш, коли в них батюшки вбивати...", - пише Євген Кіт у публікації.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На відео зображено одного з російських священиків, з РПГ на плечі. Ця людина, як ніхто інший, повинна знати, що не можна вбивати інших людей. Але віра у росіян побудована зовсім інакше.

Євген Кот, фото: Instagram
Євген Кот, фото: Instagram

"Там немає нічого святого, не було і вже ніколи не буде. Нація вбивць і катів", "Вони приречені на самознищення. Не інакше. Ракова пухлина нашої планети", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, легенда "Танці з зірками" Женя Кіт підказав росіянам, як назвати втечу з України: "Трохи посміємося"

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Євгена Кота з "Танців з зірками" зняла з себе все, окрім трусиків, поки поряд немає чоловіка: "Висохла"

Знай.ua писав, легенда "Танці з зірками" Женя Кіт розповів все про роман з Ксенією Мішиною: "Прийшов до дружини і..."