Відома українська спортсменка, а також медалістка Олімпіади в Токіо Дар'я Білодід поділилася осіннім кадром, де продемонструвала чудову спортивну форму.

Новий пост був опублікований на її сторінці у соціальній мережіInstagram, Активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться з шанувальниками кадрів.

На цей раз знімок осінній, в одному з парків міста. Образ спортсменки підібраний до дрібниць – сині джинси, короткий топ коричневого відтінку, світліше пальто, а також сумочка популярного бренду.

Як аксесуари вона підібрала окуляри.

У самому посту Дар'я Білодід вирішила поговорити на серйозну тему. Справа в тому, що щодня їй приходять десятки запитань про те, як потрібно правильно харчуватися, щоб привести своє тіло у форму, накачатися, напрацювати витривалість і при цьому залишатися здоровим.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скрін, Instagram Білодід
Скрін, Instagram Білодід

"За свій 15-річний досвід у спорті я знаю як добиватися результатів будь-якого рівня складності і при цьому залишатися мотивованим, ресурсним і головне – здоровим. Я хочу бути максимально корисною для вас і тому зараз працюю над особливим продуктом – онлайн-курсом з правильного харчування та тренуванням" - йдеться у повідомленні.

Спортсменка наголосила, що цей курс можуть пройти як новачки, так і ті, хто вже не перший день у спорті, та регулярно займається.

Дар'я Білодід, фото з Instagram
Дар'я Білодід, фото з Instagram

У цей проект був підключений фахівець із 12-річним досвідом роботи, а також психолог зі швейцарською освітою та тренер.

"Разом з командою я створимо найкомфортніші та наймотивуючіші умови для того, щоб кожен учасник курсу отримав свій бажаний результат!" - Підсумувала дівчина.

Нагадаємо, що дзюдоїстку Дар'ю Білодід засудили за короткі шорти, які нічого не приховали.

Раніше ми повідомляли, що Дар'я Білодід "махнулася" ролями з гімнасткою Владою Нікольченком, засвітивши стрункі ніжки.