Українська співачка та актриса Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram.

Журналісти популярного шоу "Життя відомих людей" дізналися, чому дочка відомої співачки Маша була відсутня на головному концерті "Королеви ночі".

Оля і Маша Полякови, фото з Instagram
Оля і Маша Полякови, фото з Instagram

Відомо, що 17-річна дочка підтримує зіркову маму практично на кожному концерті, але на минулорічний гучний захід Олі Полякової у Палаці спорту все ж таки не з'явилася. Співачка розповіла причину Володимиру Дантесу, який виступив ведучим у шоу.

За інформацією, молода дівчина перенесла операцію, подробиці якої замовчуються, тому їй довелося підтримувати кохану маму здалеку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Варто зазначити, що сама Маша Полякова також активно розвиває свої творчі здібності. Минулого року відбувся перший концерт її гурту "Шви", який кинув усю публіку в невеликий шок через лайливі слова. Але мама Оля вправно виправдала свою улюблену дочку і згадала, що російський співак Моргенштерн співає не найкращі тексти.

Маша Полякова, фото з Instagram
Маша Полякова, фото з Instagram

Нагадаємо, що Оля Полякова перетворилася на Роксолану, щоб потім просити "гроші": "Обов'язково".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова показала, як у перервах між танцями з Єжовим оточила теплом біженців: "Всі наші діти повернуться".

Також стало відомо, що Маша Полякова поскаржилася на нюанси самостійного життя в Лондоні: готова "продати душу" за їжу .