Талановита співачка та актриса, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук показала кудлатого красеня, який підкорив її серце і закликала небайдужих людей допомогти йому. Кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук постійно перебуває у тісному контакті із шанувальниками, використовуючи для цього соцмережі. Зірка регулярно радує новими фото та відео, показуючи моменти із яскравого зіркового життя.

Марта Адамчук. Фото: скрін youtube
Марта Адамчук. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Марта Адамчук показала кудлатого і дуже привабливого красеня, який підкорив її серце. Актриса зазначила, що малюк залишився без родини та попросила українців про допомогу, щоб знайти йому будинок.

"У мене відбувається розрив серця щоразу, коли бачу такі очі. Це не тварини, це діти, яким потрібна родина. Я прошу вас хоча б про репост. Вірю всією душею, що малюк знайде свого господаря", - написала актриса.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Шанувальники зазначили, що зірка має дуже добре серце, адже не всі в цей складний період знаходять у собі сили подбати про братів наших менших.

"Маленька бубочка!", "Мартуся, дякую тобі за твоє серце і твою підтримку", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук засліпила українців посмішкою і розкрила секрет позитиву: "ЗСУ".

Також наш портал інформував, дружина Олександра Пікалова з "Квартал 95" показала, що українцям не страшна непроглядна темрява та холод: "Нас гріють емоції".

Крім того, ми писали, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" довела, наскільки гострий її язичок і відповіла хейтерам: "Кров з вух".